מתכונים לשבועות

מתכון לפשטידת תירס וגבינות קלה ומהירה

מתכון פשוט של מורן פינטו ותוצאה נפלאה: פשטידת תירס וגבינות שאין מי שיסרב לה. כל העבודה "הקשה" שלכם תסתכם בקניית המרכיבים. כל מה שנדרש מכם אחר כך זה רק לערבב - ולתנור (מתכונים לשבועות, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פשטידת תירס וגבינות קלה ומהירה (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות גרגרי תירס משימורים, מסוננים
  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 100 גרם גבינה צהובה מפוררת
  • 1 קופסת קוטג' 9%
  • 3 כפות שמן
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח, מנופה
  • 1 אבקת אפייה
  • מלח ופלפל לבן
  • קמח תירס

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הפשטידה (מלבד קמח התירס) לפי סדר הופעתם במתכון.

3. מפזרים בתבנית שכבה דקה של קמח תירס, יוצקים מעל את תערובת הפשטידה, משטחים ליישור החלק העליון ואופים במשך 40 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר