ליד הקפה

מתכון לעוגת טורט רכה בציפוי סירופ מייפל ואגוזים

המתכון הזה עובר במשפחתנו מדור לדור ואפילו חצה את גבולותיה למכרים וידידים. כולם, ללא יוצא מן הכלל, גמרו עליו את ההלל. העוגה הזו פשוטה להכנה, מהירה וטעימה בטירוף (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוגה בחושה עם רוטב מייפל, אגוזים ושקדים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 ביצים
  • 1 קופסת גבינה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח, מנופה
  • 2 כוסות תערובת אגוזים ושקדים קצוצים
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים במטריפה ידנית את הביצים, הגבינה, הסוכר, סוכר הווניל, השמן והקמח, עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה, מרססים בספריי שמן / משמנים קלות, יוצקים לתבניות את הבלילה ומפזרים מעל את תערובת האגוזים והשקדים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להשחמת ציפוי האגוזים והשקדים.

4. מיד בתום האפייה, מזלפים מעל העוגות סירופ מייפל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר