ליד הקפה

לערבב ולתנור: עוגת טורט בציפוי סירופ מייפל ואגוזים

המתכון הזה עובר במשפחתנו מדור לדור ואפילו חצה את גבולותיה למכרים וידידים. כולם, ללא יוצא מן הכלל, גמרו עליו את ההלל. העוגה הזו פשוטה להכנה, מהירה וטעימה בטירוף (מתכונים, אוכל)

עוגה בחושה עם רוטב מייפל, אגוזים ושקדים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 ביצים
  • 1 קופסת גבינה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח, מנופה
  • 2 כוסות תערובת אגוזים ושקדים קצוצים
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים במטריפה ידנית את הביצים, הגבינה, הסוכר, סוכר הווניל, השמן והקמח, עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה, מרססים בספריי שמן / משמנים קלות, יוצקים לתבניות את הבלילה ומפזרים מעל את תערובת האגוזים והשקדים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להשחמת ציפוי האגוזים והשקדים.

4. מיד בתום האפייה, מזלפים מעל העוגות סירופ מייפל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
גבינה רגילה 250 גר. הפעם הכנתי עם גבינה סויה של תנובה יצא אותו דבר ! עוגה טעימה בטרוף!!
אני
4
אם רוצים את העוגה פרווה מה אפשר במקום
זאנט פדידה
3
מתכון מוכר ואהוב גם עלינו .אנחנו שמים שמנת חמוצה במקום גבינה
זיוה
2
אזה גבינה?!
אלישבע
1
גבינה לבנה 250 גרם?
מור

עוד בעוגות ועוגיות: