אאא

לא משנה איך אתם מטגנים אותה, ביצה מקושקשת או חביתה זקוקות למעט יותר מחמאה המומסת על המחבת וקורטוב של מלח ופלפל ועדיין, מעולם לא ביקשנו מכם להוסיף להן יותר מזה (טוב, חוץ מאולי קצת גבינה צהובה מגורדת), כי כל העניין של ביצים מטוגנות הוא שהן כל כך פשוטות.

אז למה, אם כן, התכנסנו כאן היום? כי אנו פשוט ממליצים לכם להוסיף להן את הנתרן שהן כה זקוקות לו בצורה שונה - במקום מלח, נסו לתבל בתוספת רוטב סויה. על ידי ערבובו לתוך הביצים לפני שהן נשפכות למחבת, המליחות מתפזרת באופן שווה ואין סיכון שהיא תתמקד באיזור אחד, בעוד האחר ישאר תפל.

לצערנו, אנחנו לא יכולים לקחת קרדיט על הטיפ הגאוני הזה. הבלוגרית ומחברת ספרי הבישול, ג'וי ווילסון, משתמשת בטכניקה הזו וטענה שהיא גנבה את הטריק מהשפית סטפני אזארד, שמשתמשת ברוטב סויה במקום במלח - שיכול לשקוע בתחתית - כשהיא מכינה ביצים בשביל קבוצה גדולה של אנשים.

לקבלת דחיפה נוספת של עושר וטעם, ווילסון "סוגרת" את ביציה עם טפיחה של חמאה, כמו גם סחיטה של ליים.