מתכון לממרח בטטה וגרגרי חומוס

מדובר בממרח מנצח לכריך או סלט מיוחד לשבת וחג שמפתיע בשילוב לא רגיל בין חומוס לבטטה ומדהים כמה השניים עובדים כל כך טוב ביחד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ממרח בטטה וגרגרי חומוס (צילום: shutterstock)

רכיבים

  • 1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות
  • 4 כוסות גרגרי חומוס משימורים, מסוננים ושטופים
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית אפייה, ואופים בחום של 180 מעלות עד לריכוך.

2. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד המלח והפלפל, עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם וטוחנים עוד קצת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר