אסור לפספס

שפית יוצרת עוגיות יפהפיות שכואב לאכול אותן

טוב, ויש גם את עניין הכשרות כמובן. צפו בסרטונים עם התוצאות המדהימות - עוגיות מקושטות בצורה מקצועית ויוצאת דופן של השפית-אמנית אמבר שפיגל (אוכל)

זה הכל עוגיות! (צילום: מתוך הפייסבוק של SweetAmbs)

אמבר שפיגל היא קונדיטורית מוכשרת שתחום המומחיות שלה הוא קישוט עוגות ועוגיות. אבל ההגדרה "קישוט" לא עושה חסד עם התוצאות המדהימות של שפיגל - עוגיות כל כך יפות שכואב לאכול אותן.

כוס הפוך, מיץ דביק על השולחן, צ'יפס עסיסי ומטוגנים פריכים? ממש לא. זה הכל עוגיות. וכך מכינים אותן:

חמניות:

ארגז הכלים של אבא:

קערת קוואקר ואוכמניות:

עוגיות חתונה יפהפיות:

והנה עוד כמה דברים יפים:

מחווה לחג החנוכה (מתוך הפייסבוק SweetAmbs)
אמבר שפיגל (מתוך הפייסבוק SweetAmbs)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
להתעסק עם חומרים מתכלים, כמו בלונים ומוצרים. זה מדהים. זו אומנות. זה סופר יצירתיות, אבל לא חבל????
מירי
7
לא יאומן איזה יופי... ממש מוכשרת (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל
6
עיןמ יט
גלית
5
מדהיםםםםם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
א
4
אומנות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נתן
3
בתור קונדיטורית אני חושבת שהיא מוכשרת בטירוף רק מה שאני לא הייתי מכניסה את העוגיות האלו לפה שלי כל הצבעי מאכל האלו ממש אבל ממש לא בריאים.
דעה
אפשר בקלות לעשות צבעים טבעיים. עם תערובות מירקות ופירות ותבלינים, רק מעט יותר סבלנות. סלק, פפריקה, כורכום, רסק של עלים למאכל ועוד... פשוט משלבים כמה צבעים יחד..
מאי
2
וכנראה עודף זמן
שילי
1
מרהיבות ביופיין
יעל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות האוכל: