תוצרת בית

מתכון לקרוטונים ביתיים למרק בציפוי עשבי תיבול

לחם מחמצת קרוע גס וחופן עשבי תיבול יכולים לחולל פלאים כשמחברים אותם יחד ומשגרים אותם לתנור: מתכון לקרוטונים בציפוי עשבי תיבול שיסתדרו נהדר עם כל מרק או כקרוסטיני למגוון מטבלים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קרוטונים בציפוי עשבי תיבול (צילום: Louis Hansel on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כיכר לחם מחמצת, קרוע בצורה גסה
  • 2 כפות אורגנו טרי קצוץ או 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 2 כפות עלי תימין טריים או 2 כפיות תימין מיובש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מפזרים את קרעי הלחם בתבנית גדולה, מפזרים מעל את התיבול ומזלפים את שמן הזית.

3. אופים במשך 10-15 דקות או עד שהלחם משחים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר