התוספת שתופסת

מתכון לפירה תפוחי אדמה שמכינים במיקרוגל תוך 15 דקות

לפעמים נחה עלינו רוח העצלות ואנחנו מחפשים אחר קיצורי דרך להכנת ארוחת הצהריים לילדים. בחסדי שמיים נפל לידינו המתכון הזה לפירה, שאפילו לא צריך להרתיח מים כדי להכין אותו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פירה תפו"א, שמכינים במיקרוגל ב-15 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 תפוחי אדמה אדומים גדולים, קלופים
  • ½ כוס חלב מלא
  • 4 כפות חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות
  • מלח כשר ופלפל שחור גרוס
  • עירית טריה קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1. מניחים את תפוחי האדמה בכלי בינוני, הבטוח לשימוש במיקרוגל. מבשלים בחום גבוה עד שתפוחי האדמה מחוררים בקלות על ידי תחיבת מזלג, במשך 7 עד 9 דקות.

2. מועכים מיד את תפוחי האדמה החמים בתוך הכלי הבטוח לשימוש במיקרוגל.

3. שופכים את החלב המלא על תפוחי האדמה ואת החמאה מורחים על פני השטח. מחזירים את תפוחי האדמה למיקרוגל ומחממים במשך דקה. מערבבים היטב לשילוב. מחזירים למיקרוגל ומחממים דקה נוספת. מתבלים היטב במלח ופלפל.

4. מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר עד יום אחד. מיד לפני ההגשה, מחממים במיקרוגל. מקשטים בעירית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר