מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס מעולות - ללא גלוטן

זהו המתכון הטוב ביותר לעוגיות שוקולד צ'יפס נטולות גלוטן, שאי פעם תאכלו. הן מיוצרות מקמח קינואה ושמן קוקוס ויפתיעו אתכם בטעמן ובמרקמן. הן קלות להכנה והכי טוב, לעולם לא תדעו שהן נטולות גלוטן או חמאה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות - ללא גלוטן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות קמח קינואה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2/3 כוס שמן קוקוס, מומס ומקורר
  • 1+1/3 כוסות סוכר חום כהה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה מקציפים יחד את קמח הקינואה, הסודה לשתיה והמלח; מניחים בצד.

2. בקערה נפרדת מערבבים יחד את שמן הקוקוס והסוכר החום, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים פנימה את הביצים ואת הווניל ומקציפים שוב, עד לקבלת קרם חלק.

3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים יחד, עד לאיחוד ולקבלת בצק. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.

4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומניחים על תבנית המרופדת בנייר אפיה, במרווחים זה מזה. אופים במשך 8-11 דקות או עד שהקצוות הופכים לחומים-זהובים.

5. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפחות 5 דקות על תבנית האפיה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר