מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בתיבול פיקנטי - ארוחת צהריים מושלמת

מתכון לחזה עוף בתיבול פיקנטי - ארוחת צהריים מושלמת שתוכלו להכין פעם אחת, לשמור במקרר ולקחת כל יום לעבודה עם ירקות טריים ולחסוך לעצמכם זמן יקר וכסף על ארוחות קנויות שלרוב לא באמת ישביעו אתכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חזה עוף בתיבול פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף גדולים, חתוכים לקוביות
  • 2 כפית כוסברה טחונה
  • 2 כפיות כמון
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית פפריקה
  • צ'ילי גרוס לפי הטעם
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ של חצי לימון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים מלבד העוף. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים שוב לציפוי מלא. משרים במשך 10 דקות לפחות בטמפרטורת החדר או מכסים ושומרים במקרר עד 24 שעות.

2. מלהיטים מחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את נתחי העוף והמרינדה ומבשלים עד שהם מבושלים ומקבלים גוון זהוב-שחום יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר