אאא

בואו נהיה אמיתיים: גם אם אתם מחשיבים את עצמכם לטבחים מהשורה הראשונה, כולם מגלגלים מעט את העיניים כשהם רואים מתכון שדורש שום כתוש טרי או טחון. מדוע? מכיוון שלמרות שכולנו אוהבים את הטעם של המרכיב הבסיסי הזה, תהליך הקילוף גוזל זמן יקר ובעיקר, די מעצבן. כלומר, עד שהטריק הגאוני הזה נכנס לחיינו.

סרטון יוטיוב מבריק שרץ ברשת מראה שאין צורך להתעסק יותר עם קליפת השום הדקיקה. אם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי.

כן, זה בהחלט נשמע מטורף, מופרך ונקי מדי, אבל תנו צ'אנס ונסו זאת בעצמכם. התנועה המהירה היא המפתח שמאפשר לקליפה ליפול מהשיניים הרבה יותר בקלות.