• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/4 כוס חמאה
  • 1/2 כפית מרווה
  • 220 גרם פסטה פנה
  • 340 גרם אפונה מקופסת שימורים / קפואה מופשרת
  • 1/3 כוס פרמזן מגורר
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

אאא

1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד למצב אל דנטה. 

2. בינתיים, במחבת גדולה על אש גבוהה, מניחים את החמאה ומבשלים במשך 4-5 דקות, עד שהיא משחימה קלות.

3. מוסיפים את המרווה.

4. מסננים את הפסטה ושומרים כוס ממי הפסטה.

5. מוסיפים את הפסטה, האפונה וחצי כוס ממי הפסטה בחזרה לסיר ומערבבים במהירות. מוסיפים את 1/2 הכוס הנותרת ממי הפסטה אם היא יבשה מעט.

6. מוסיפים פנימה את גבינת הפרמזן ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגישים מיד.