מה נאכל היום?

מתכון לפסטה פנה עם חמאה חומה, אפונה ומרווה - שמוכנה תוך רבע שעה

המנה הזאת היא בדיוק מה שאנחנו צריכים כשאין לנו זמן והילדים מתרוצצים לנו בין הרגליים, רעבים ומשוועים לארוחת ערב - תוך 15 דקות היא על השולחן. יש לה טעם עשיר ומוקרם וכדורי האפונה הירוקה מעניקים לה מימד בריאותי ולנו שקט נפשי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 כוס חמאה
  • 1/2 כפית מרווה
  • 220 גרם פסטה פנה
  • 340 גרם אפונה מקופסת שימורים / קפואה מופשרת
  • 1/3 כוס פרמזן מגורר
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד למצב אל דנטה.

2. בינתיים, במחבת גדולה על אש גבוהה, מניחים את החמאה ומבשלים במשך 4-5 דקות, עד שהיא משחימה קלות.

3. מוסיפים את המרווה.

4. מסננים את הפסטה ושומרים כוס ממי הפסטה.

5. מוסיפים את הפסטה, האפונה וחצי כוס ממי הפסטה בחזרה לסיר ומערבבים במהירות. מוסיפים את 1/2 הכוס הנותרת ממי הפסטה אם היא יבשה מעט.

6. מוסיפים פנימה את גבינת הפרמזן ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר