תוצרת בית

מתכון לפיתות שום וגבינות שאף אחד לא יוכל לסרב להן

המתכון הזה משתמש בקיצור דרך - בצק פיצה דק שנרכש בחנות. אם אין לכם בצק פיצה מקורר בהישג יד, גם פיתות ישנות יכולות לעבוד כאן - דרך מעולה להיפטר משאריות. עם זאת, תמיד מוטב ללכת על המקור לקבלת תוצאות טובות יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פיתות שום וגבינות שאף אחד לא יוכל לסרב להן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 300 גרם בצק פיצה דק, קנוי
  • 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
  • 4-5 שיני שום, כתושות
  • 3/4 כוס גבינת צ'דר, מגורדת
  • 3/4 כוס גבינת פרמזן, מגורדת
  • בזיליקום טרי או פטרוזיליה, לקישוט
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אלומיניום לניקוי קל יותר ומתיזים מעל תרסיס שמן.

2. מרדדים את בצק הפיצה ומברישים מעליו את החמאה בצורה אחידה. מפזרים את השום ומברישים שוב, כדי לחלקו באופן אחיד.

3. מפזרים באופן שווה את גבינת הצ'דר, הפרמזן ואופים כ-10 דקות, או עד שנוצר קרום והגבינה נמסה.

4. ניתן לעטר עם עשבי תיבול טריים. פורסים למשולשים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר