לכבוד שבת

מתכון לכבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום

השפית מורן פינטו עם מנה שמגישים בין הסלטים והדגים לעיקרית, ככה שהאוכל יתעכל טוב יותר, בכיף שלו. מתכון לכבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום שאפשר להגיש לצד ברוסקטות או פירה בטטה או פירה תפוחי אדמה (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
כבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים לבנים גדולים, פרוסים
  • 400 גרם כבד צלוי
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות יין אדום (יבש או חצי יבש)

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, סילאן ויין אדום, מנמיכים את האש ומבשלים יחד במשך רבע שעה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר