כבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום
כבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים לבנים גדולים, פרוסים
  • 400 גרם כבד צלוי
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות יין אדום (יבש או חצי יבש)

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, סילאן ויין אדום, מנמיכים את האש ומבשלים יחד במשך רבע שעה.