לכבוד שבת

להרשים באפס מאמץ: כבדי עוף בסילאן ויין אדום

השפית מורן פינטו עם מנה שמגישים בין הסלטים והדגים לעיקרית, ככה שהאוכל יתעכל טוב יותר, בכיף שלו. מתכון לכבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום שאפשר להגיש לצד ברוסקטות או פירה בטטה או פירה תפוחי אדמה (מתכונים לשבת, אוכל)

כבדי עוף ברוטב סילאן ויין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים לבנים גדולים, פרוסים
  • 400 גרם כבד צלוי
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות יין אדום (יבש או חצי יבש)

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח, סילאן ויין אדום, מנמיכים את האש ומבשלים יחד במשך רבע שעה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
שום מילה על צליית הכבדים לפני כן?...
הראל
כתוב מפורש במרכיבים "כבד צלוי" למה סתם להשציץ?
מגיבה
1
כמו בחתונות השוות:)
מהמממםם

עוד בעיקריות: