ליד הקפה

מתכון לחטיפוני קורנפלקס מצופה שוקולד שמכינים ברבע שעה

הנשנוש הזה היה חלק מנוף ילדותנו. ריבועים או כדורים של קורנפלקס פציח, עטוף בשוקולד מתקתק וטעים טעים. כמה נחמד שתוך 15 דקות ניתן לשחזר את החוויה ולשוב כמה שנים טובות לאחור, בקלות מופלאה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חטיפוני קורנפלקס מצופה שוקולד שמכינים ברבע שעה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 75 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד חלב או מריר, שבור לחתיכות
  • 200 גרם קורנפלקס
  • 2 כוסות (400 גרם) סוכר
  • 1 כוס (200 מ"ל) מים
  • 1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר את הסוכר עם המים. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים במשך כדקה, תוך כדי ערבוב, עד שכל הסוכר נמס. מסירים מהאש. מצננים.

2. ממסים בסיר קטן את החמאה, השוקולד ו-4 כפות מתערובת הסוכר על אש נמוכה. מוציאים ומצננים במשך 5 דקות.

3. מערבבים את הקורנפלקס לתוך התערובת, יוצרים כדורים ומניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה. מניחים בצד עד להתייצבות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר