ליד הקפה

מתכון לבראוניז שוקולד ואגוזי מלך של דניאלה שרביט

הידעתם? הבראוניז שמכונים כך עקב צבעם (בראון= חום), קרויים בעברית "חוּמִיּוֹת". הנה גרסה קלאסית למתכון שמעולה כקינוח פרווה לסעודות השבת הבשריות (מתכונים, אוכל)

מהיר וקל: בראוניז שוקולד ואגוזי מלך של דניאלה שרביט (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1 כף קקאו
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית סטנדרטית בנייר אפייה.

2. מניחים את השוקולד בקערה וממסים במיקרוגל. לאחר שנמס, מוסיפים פנימה את השמן, הביצים, אגוזי המלך, הסוכר, המלח, הקמח והקקאו. מערבבים היטב ושופכים לתבנית.

3. אופים במשך 25-30 דקות בחום בינוני, 180 מעלות טורבו.

4. כשהעוגה מצטננת, מפזרים מעל אבקת סוכר ופורסים לריבועים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר