ספיישל פורים

מתכון לכריך אנטרקוט בג'בטה שהופך למשלוח מנות מושלם

השפית מורן פינטו עם משלוח מנות שיוכיח למי שיקבל אותו שהוא חשוב לכם, כי באמצע טירוף הפורים זה מה שהכי כיף לקבל: מתכון לאנטרקוט בג'בטה - כריך עסיסי טעים שגמיש נורא כשזה מגיע לתוספות (מתכונים לפורים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
משלוח מנות של אנטריקוט בג'בטה (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר אנטרקוט קצוץ
  • 2 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט כמון
  • 4 כפות שמן
להרכבת הכריך:
  • 1 ג׳בטה, עלי חסה, פרוסות עגבנייה, פרוסות דקות של בצל סגול, רוטב אלף האיים ורוטב חריף

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים תוך ערבוב מתמיד עד להזהבה.

2. מוסיפים את הבשר ומטגנים בערבוב במשך 10 דקות. מתבלים, מערבבים ומסירים מהאש.

3. חוצים לשניים את הג׳בטה, אך לא עד הסוף. מניחים בצד אחד עלי חסה ומעל את תערובת הבשר והבצלים. מסדרים מעל את פרוסות העגבנייה והבצל הסגול ומזלפים את הרטבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר