לכבוד שבת

מתכון לפרגיות עם העצם אפויות בזיגוג חרדל ודבש

מסדרים את הפרגיות בתבנית, מורחים מעל רוטב בנדיבות ומשגרים לתנור - ותוך פחות משעה זה מוכן. מנה מושלמת כשרוצים להרשים אבל אין ראש להתעסקות עם יותר מדי מרכיבים (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פרגיות עם העצם אפויות בזיגוג חרדל ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג פרגיות עם העצם (אפשר להחליף במשולשים ושוקיים)
  • מלח ופלפל שחור
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל דיז'ון מלא
  • 1 כף חרדל
  • 2 כפות דבש
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. מניחים את הפרגיות בקערה ומתבלים אותן בנדיבות במלח ופלפל שחור.

2. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הפרגיות ומוודאים שהן מצופות היטב.

3. מסדרים את הפרגיות בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 35 דקות, עד שהפרגיות מבושלות היטב ופריכות מבחוץ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר