מה אוכלים היום?

מתכון לספגטי עם קוביות חזה עוף - מדריך וידאו

מורן פינטו עם ארוחה משפחתית שתוציא אתכם משקיענים, אבל בפועל רק ערבבתם הכל בסיר אחד, את התוספת ואת העיקרית. מתכון לספגטי עם קוביות חזה עוף ומדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ספגטי עם קוביות חזה עוף (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1-1.5 חבילת ספגטי, מבושל לפי ההוראות שעל האריזה ומסונן
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים
  • 7 ענפי סלרי (ללא העלים), קצוצים
  • שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כף תבלין טוסקנה
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב, מחממים שמן ומטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות. מוסיפים את הסלרי ומטגנים תוך ערבוב במשך 3 דקות.

2. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים תוך ערבוב עד שהעוף מקבל גוון לבן, אך עוד נותר בו מעט ורוד והוא לא יבש.

3. מתבלים במלח, פלפל שחור ותבלין טוסקנה, מערבבים, יוצקים על הכל את רוטב הצ'ילי ומערבבים היטב.

4. מוסיפים את הספגטי המבושל והמסונן לסיר, מערבבים יחד הכל (בשלב זה ניתן להוסיף שבבי צ'ילי גרוס) ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר