צפו באופן ההכנה:
1. חותכים את קצוות הבצלים, עושים חתך מהחלק החיצוני של הבצל עד למרכז ומניחים את הבצלים בסיר מלא מים מבשלים במשך 8 דקות.
2. מקלפים את קליפת הבצל ומפרידים את השכבות. את החלקים הפנימיים של הבצל קוצצים ושומרים בצד לרוטב.
3. בקערה גדולה, לשים היטב ביד את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים כדור מהודק מהתערובת, מניחים בקצה של כל שכבת בצל ומגלגלים. בשכבות הפנימיות יותר, פשוט מניחים במרכזן את כדור המילוי.
5. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל שקצצנו קודם. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
6. כשהשמן רותח, מסדרים בתוכו בזהירות את הבצלים צמודים ככל שניתן, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.