באנו לשדרג

מתכון לקפה קר ומרענן בסגנון וייטנאמי - ב-5 דקות

מבין כל המוצרים המשומרים הקיימים, חלב מרוכז ממותק הוא כנראה האהוב עלינו. זה בעצם חלב ללא מים ועם סוכר והוא הסוד להכין את הקפה הוייטנאמי הזה. זהו לא מתכון בעלמא, אלא יותר מדריך שתוכלו לשחק איתו בכמויות הקפה והחלב המרוכז, לפי טעמכם. מומלץ לבחור קפה שהוא די חזק, לאזן את המתיקות של החלב המרוכז. לא שותים קפה? החליפו אותו בתה שחור ואמרו שלום להצלה הקיצית החדשה שלכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קפה קר בסגנון וייטנאמי - אחרי שתכינו אותו, לא תוכלו יותר לשתות קפה רגיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 כוסות קפה מבושל, מקוררות במקפיא (כמו שמכינים נס קפה / קפה הפוך, רק בלי החלב)
  • קרח - לפי הצורך
  • מעט חלב - לפי הצורך
  • חלב מרוכז וממותק

אופן ההכנה:

1. מוסיפים מעט קרח וחלב (אם רוצים) לכל כוס קפה.

2. מערבבים פנימה כף גדושה מהחלב המרוכז.

3. טועמים, מוסיפים עוד חלב מרוכז אם רוצים ולוגמים בהנאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר