התוספת שתופסת

מתכון לצ'יפס גזר עם עשבי תיבול ושום שאפשר לאכול בלי נקיפות מצפון

רצועות גזר קריספיות המתובלות כהוגן בשום ועשבי תיבול ונאפות בתנור. מכינים המבורגר? הוסיפו לו צ'יפס גזר. צולים עוף? אל תשכחו את צ'יפס הגזר! עורכים מנגל? כן, כדאי שתכינו גם כאלה. המנה הזו ורסטילית במיוחד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בלי נקיפות מצפון: צ'יפס גזר עם עשבי תיבול ושום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 900 גרם גזרים, חתוכים לרצועות דקות
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תימין
  • 3 כפות שמן אבוקדו (או שמן אחר בטעם ניטרלי)

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפיה.

2. מניחים את רצועות הגזר בקערה גדולה, יחד עם הקורנפלור. מוסיפים את אבקת השום, אבקת הבצל, המלח, הפלפל והתימין ומקפיצים לכיסוי מלא. מטפטפים את השמן למעלה ומקפיצים פעם נוספת.

3. מחלקים את צ'יפס הגזר בין שני ניירות האפייה, מוודאים שרצועות הגזר לא נוגעות זו בזו.

4. אופים במשך 10 דקות ואז מוציאים את התבניות מהתנור והופכים כל רצועה. מכניסים שוב לתנור לעוד 10-15 דקות, או עד שהם שחומים ופריכים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר