• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • דפי אורז
  • כרוב לבן, קצוץ
  • כרוב סגול, קצוץ
  • גזר, חתוך לרצועות דקות וארוכות (ג'וליאנים)
  • עלי חסה
  • נבטים סיניים
  • לרוטב:
  • 3 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • חופן בוטנים שבורים

אופן ההכנה:

אאא

1. יוצקים מים לקערה גדולה ורחבה או צלחת עם שוליים מעט גבוהים, וטובלים את דף האורז טבילה קצרה ומהירה - הדף לא צריך להתרכך יותר מדי, אלא רק להיות גמיש.

2. מניחים את הדף על צלחת נקייה, מסדרים על הקצה שקרוב אלינו את הירקות, אוחזים בקצה ומגלגלים אותו פנימה גלגול אחד, עם כל רכיבי המילוי, ואז מקפלים פנימה את שני צידי הדף, סוגרים בגלגול ומהדקים היטב. חוזרים על הפעולה עד שכל הרולים מוכנים.

3. בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. אם הוא סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים לדילול.

מגישים מיד.