1. יוצקים מים לקערה גדולה ורחבה או צלחת עם שוליים מעט גבוהים, וטובלים את דף האורז טבילה קצרה ומהירה - הדף לא צריך להתרכך יותר מדי, אלא רק להיות גמיש.
2. מניחים את הדף על צלחת נקייה, מסדרים על הקצה שקרוב אלינו את הירקות, אוחזים בקצה ומגלגלים אותו פנימה גלגול אחד, עם כל רכיבי המילוי, ואז מקפלים פנימה את שני צידי הדף, סוגרים בגלגול ומהדקים היטב. חוזרים על הפעולה עד שכל הרולים מוכנים.
3. בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. אם הוא סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים לדילול.
מגישים מיד.
20 | שרה 28/07/2020 |
17 | לאה 10/07/2020 |
15 | אנומימי 10/07/2020 |
עדי בר* 10/07/2020 |
14 | Michael 09/07/2020 |
13 | פלוני 09/07/2020 |
12 | אני 09/07/2020 |
10 | נועה 09/07/2020 |
9 | שרי 09/07/2020 |
8 | שלומי 09/07/2020 |
חסוי 09/07/2020 |
נא להקשיב | חדש חדש חדש 09/07/2020 |
משה בן אברהם 09/07/2020 |
אסתי מלכת... 12/07/2020 |
6 | לאה 09/07/2020 |
טעימה | אלמוני 10/07/2020 |
5 | אנונימי 09/07/2020 |
4 | ח 09/07/2020 |
הילדה המושלמת 01/08/2020 |
2 | יעל הורוביץ 09/07/2020 |
1 | מיכל 09/07/2020 |