1. מחממים תנור ל-150 מעלות. טוחנים את העוגיות (עם הקרם) במעבד מזון, לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת פירורים לחים.
2. מהדקים לתחתית תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ, בעזרת גב של כף ושומרים במקפיא.
3. מכינים את המלית: בקערה, טורפים את שני סוגי הגבינות, הסוכר, הביצים, הקורנפלור והווניל, לתערובת אחידה.
4. טוחנים את כל רכיבי קרם הריבה לממרח חלק. מוזגים את מלית הגבינה מעל הבסיס הקפוא. מניחים את ממרח הריבה מעל הגבינה ובעזרת קיסם יוצרים צורת שיש.
5. אופים במשך שעה. מצננים ומכניסים למקרר ללילה. חותכים לריבועים.
העוגה תישמר בקופסא אטומה במשך 3-4 ימים.
1 | משה לוי 13/08/2020 |