1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים קלות תבנית בתרסיס שמן.
2. בקערה גדולה מקפיצים את הבצל, הגזר, הסלרי, הכרובית והמרגרינה המומסת, עד לאיחוד. מוסיפים את התימין, הרוזמרין והמרווה; מתבלים במלח ופלפל.
3. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ומפזרים בשכבה אחידה. יוצקים את הציר באופן שווה על הירקות ומעבירים לתנור. צולים עד שהירקות רכים וספוגים בציר, במשך 20-25 דקות.
4. נותנים לכרובית להתקרר במשך 5 דקות ואז מוסיפים את הפטרוזיליה, השקדים וגרעיני הרימון ומקפיצים היטב לאיחוד.