סוכות תשפ"א 2020

מתכון למאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

ככל הנראה, זו מנת הפתיחה הכי קלה בספר: ריבועי בצק עלים, מעט חרדל, סלמון - וזהו, בגדול. למען הסדר הטוב, הנה מתכון מסודר עם פרטים קטנים כמו זמני אפייה (מתכונים, אוכל)

מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • בצק עלים, מופשר במקרר
  • חרדל חלק
  • קוביות פילה סלמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה, טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1. חותכים את בצק העלים לריבועים שווים, מורחים מעל חרדל, מניחים קוביית סלמון באלכסון ומפזרים מעל מלח ופלפל שחור.

2. סוגרים את בצק העלים למעין בורקס: אוחזים בשני קצוות מנוגדים ומצמידים אותם יחד. מסדרים הכל בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהמאפים כולם זהובים מכל הצדדים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר