מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל
מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • בצק עלים, מופשר במקרר
  • חרדל חלק
  • קוביות פילה סלמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה, טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

אאא

1. חותכים את בצק העלים לריבועים שווים, מורחים מעל חרדל, מניחים קוביית סלמון באלכסון ומפזרים מעל מלח ופלפל שחור.

2. סוגרים את בצק העלים למעין בורקס: אוחזים בשני קצוות מנוגדים ומצמידים אותם יחד. מסדרים הכל בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהמאפים כולם זהובים מכל הצדדים.