ליד הקפה

מתכון לריבועי "פאי" דובדבנים מהירים

תנו לנו קינוח נוסטלגי שניתן לחלוקה ומוכן תוך 45 דקות ואנחנו ניתן לכם בתמורה כל מה שתחפצו. צוחקים... אבל אם כבר במתוקים עסקינן, חטיפי פאי הדובדבנים הקלים האלה עונים בדיוק על הדרישות הללו. מקסימים וטעימים (מתכונים, אוכל)

ריבועי "פאי" דובדבנים מהירים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 226 גרם חמאה לא מלוחה, מרוככת
  • 2 כוסות סוכר מגורען
  • 4 ביצים גדולות
  • 2 כוסות קמח לבן, מנופה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 600 גרם ריבת דובדבנים
  • אבקת סוכר, לזיגוג - לא חובה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית מרובעת בגודל 22*33 ס"מ בנייר אפייה.

2. בקערת המיקסר מקרימים את החמאה והסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הביצים - אחת אחת, תוך הקצפה, עד לאיחוד. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים לאיחוד. מעבירים מעט יותר ממחצית הבלילה לתבנית. מורחים באופן שווה את ריבת הדובדבנים מעל ואז את שארית בלילת העוגה מעל הדובדבנים. (זה בסדר אם הדובדבנים נראים).

3. אופים עד שהחלק העליון מזהיב מעט, במשך 30-35 דקות. (לא לאפות יתר על המידה.) מצננים לפני שפורסים לריבועים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר