לכבוד שבת

מתכון לתבשיל אסאדו ובטטות - תענוג אמיתי לשבת

מלי יהודיוף עם מנה סופר מרשימה, טעימה מאוד וקלה להכנה שתפאר את שולחן השבת שלכם: מתכון לתבשיל אסאדו עם עצם ובטטות במתיקות מעודנת (מתכונים לשבת, אוכל)

תבשיל אסאדו עם עצם ובטטות (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג אסאדו עם עצם, חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים לחצי ופרוסים דק
  • 1/2 כוס שמן
  • 6 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות סילאן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

שימו לב: זמן העבודה עומד על 30 דקות, אך הבישול לוקח 3 שעות

1. בסיר סוטאז רחב, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את השום ואת קוביות האסאדו ומטגנים אותן במשך 3 דקות מכל צד.

3. יוצקים על הכל 3 כוסות מים רותחים, מתבלים בפפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור וסילאן. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 3 שעות על אש בינונית-נמוכה.

4. לאחר שעתיים וחצי של בישול, מוסיפים את קוביות הבטטה וממשיכים בבישול, עד שהבטטות רכות, הרוטב מסמיך והתבשיל מקבל גוון ענברי שחום ושזוף.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר