בוקר טוב

מתכון למילקשייק שוקולד טבעוני מתוק ומרענן

חם פה כל כך ולא רק בגלל מזג האוויר. אנחנו זקוקים לפינוק מנחם ומחבק בדיוק כמו המילקשייק המפתיע הזה: מתכון למילקשייק שוקולד טבעוני - ללא חלב, מרכיבים טבעיים. אל דאגה, אף אחד לא ינחש שהשייק המוצלח הזה פרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)

מילקשייק שוקולד טבעוני מתוק ומרענן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות בשלות, חתוכות לקוביות גדולות
  • 1 אבוקדו גדול, מקולף וחתוך לקוביות
  • 2 כוסות חלב קוקוס או חלב שקדים
  • 1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1/4 כוס סירופ מייפל + 1 כף מייפל, לתוספת מתיקות - אם רוצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס קוביות קרח

אופן ההכנה:

1. בשקית עם סגירת זיפלוק, מניחים את קוביות הבננה והאבוקדו, סוגרים את השקית ומניחים אותה במקפיא בשכיבה (כך שהחתיכות ישכבו בשכבה אחת) על גבי תבנית אפייה. מקפיאים למשך 3 שעות לפחות עד חודשיים.

2. מוזגים את חלב הקוקוס לבלנדר, מוסיפים את קוביות הבננה והאבוקדו הקפואות, אבקת הקקאו, המייפל, תמצית הווניל, קורט מלח ואת קוביות הקרח. טוחנים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. טועמים, ומוסיפים עוד כף מייפל, אם רוצים את המילקשייק מתוק יותר.

מחלקים את השייק בין 2 כוסות גבוהות או 4 כוסות קטנות, מקשטים איך שרוצים ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר