ספיישל פורים

כך תכינו משלוח מנות כששושן פורים יוצא בשישי

השנה שושן פורים או 'הפורים הירושלמי', יוצא ביום שישי, בדיוק בגלל זה השפית מורן פינטו הופכת את משלוח המנות לסעודת 'טועמיה' כיפית שאי אפשר לסרב לה: מתכון לכריך הרינג וחרדל עסיסי ומדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לפורים, אוכל)

זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 לחמניית מזונות קלועה
  • 100 גרם דג הרינג כבוש
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק חריף
  • 1 בצל סגול קטן
  • עלי ארוגולה לקישוט

אופן הכנת כריך הרינג:

רגע לפני: יש משהו 'גברי' במשלוח המנות הבא, אך אלו רק סטיגמות עתיקות. נשים יאהבו אותו לא פחות!

1. חוצים לשניים את הלחמנייה.

2. מורחים בצד אחד של הלחמנייה כף נדיבה של חרדל, ומסדרים מעל פרוסות הרינג.

3. פורסים לטבעות דקות את הבצל, ומניחים מעל הכל.

4. על מגש אישי, מפזרים עלי ארוגולה, מניחים מעל את הכריך, ניתן להוסיף בקבוק קולה או משקה אלכוהולי אחר, לעטוף יפה ולשגר הלאה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
רעיון לסנדוויץ משגע!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תכלס..
5
לא מתאים למורן...
הלםםם
4
איפה הטעם לאוכל???
nhnh
3
מכינה כזה רק עם סלמון מעושן😜 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ליאה
2
זה עדיף מעוגות דבש ובקלאות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אשכנזי
1
ה תאמינו לי לאשכנזים אין שום מושג באוכל
מרוקאי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במתכונים לפורים: