באנו לשדרג
מתכון לסביצ'ה סלמון ואפרסמון - ההגדרה ל"ביס מושלם"
והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית ויוקרתית שמתאימה לאירועים מיוחדים או לאירוח ואפילו לנשנוש ביתי, כי גם לכם מגיע: סביצ'ה סלמון ואפרסמון, המוגש על קרקר לחמית פריך. את האפרסמון ניתן להמיר במנגו, אך אנו ממליצים להיצמד למקור (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
|
ד' בטבת תשפב 20:45 08.12.21

לזה קוראים "ביס מושלם": סביצ'ה סלמון ואפרסמון עסיסי (צילום: אברומי לינשה)
לזה קוראים "ביס מושלם": סביצ'ה סלמון ואפרסמון עסיסי
(צילום: אברומי לינשה)
- זמן הכנה20 דקות
- רמת קושיקל
- פרווה
אהבתם? דרגו:
מתכון לסביצ'ה סלמון ואפרסמון - ההגדרה ל"ביס מושלם"(5.00/5) 1 מצביעים
מרכיבים:
- קרקר לחמית של אסם
- 200 גרם סלמון טרי
- 1 אפרסמון טרי ומוצק
- 1/2 בצל סגול
- 1/2 פלפל צי'לי טרי
- מספר עלי שמיר
- מלח
- שמן זית
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
אאא 1. פורסים את הסלמון, האפרסמון והבצל הסגול לקוביות ומעבירים לקערה. פורסים את פלפל הצ'ילי לטבעות ומוסיפים לקערה, יחד עם השמיר.
2. מתבלים במלח, שמן זית ולימון ומערבבים.
3. מגישים מעל הקרקרים.
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית?
הירשם כעת ל"כיכר השבת"