באנו לשדרג

מתכון לסביצ'ה סלמון ואפרסמון - ההגדרה ל"ביס מושלם"

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית ויוקרתית שמתאימה לאירועים מיוחדים או לאירוח ואפילו לנשנוש ביתי, כי גם לכם מגיע: סביצ'ה סלמון ואפרסמון, המוגש על קרקר לחמית פריך. את האפרסמון ניתן להמיר במנגו, אך אנו ממליצים להיצמד למקור (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לזה קוראים "ביס מושלם": סביצ'ה סלמון ואפרסמון עסיסי (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • קרקר לחמית של אסם
  • 200 גרם סלמון טרי
  • 1 אפרסמון טרי ומוצק
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 פלפל צי'לי טרי
  • מספר עלי שמיר
  • מלח
  • שמן זית
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. פורסים את הסלמון, האפרסמון והבצל הסגול לקוביות ומעבירים לקערה. פורסים את פלפל הצ'ילי לטבעות ומוסיפים לקערה, יחד עם השמיר.

2. מתבלים במלח, שמן זית ולימון ומערבבים.

3. מגישים מעל הקרקרים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר