מתכון לתבשיל קבנוס ושעועית אדומה ברוטב פיקנטי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה עם ניחוחות חורף עזים, ממוצרים זמינים ונגישים שיש בבית וניתן להשיג בקלות: נקניקיות קבנוס מבשר מעושן ועסיסי, שעועית ברוטב שמגיעה מוכנה אז איז ולא צריך להשרות ולבשל, פלפל חריף, כמה מרכיבים נוספים ויש לכם ארוחה הצגה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
יאמי: תבשיל קבנוס ושעועית אדומה ברוטב פיקנטי (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 5 נקניקיות קבנוס, חתוכות לפרוסות דקות
  • 1 קופסת שימורי שעועית מבושלת ברוטב
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות + מעט מים
  • מלח ופלפל
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הנקניקיות, מערבבים יחד ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את השעועית עם הנוזל, הרסק והמים ומתבלים קלות. מערבבים הכל יחד ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

2. מפזרים את הפלפל החריף מעל, מערבבים ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר