מה אוכלים היום?

מתכון לסטייק פרגית במרינדה עם ריזוטו פתיתים של וול דאן

גג ארבעים דקות ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה: אוראל בראל עם מדריך וידאו להכנת סטייק פרגית עסיסי של 'וול דאן'. בזמן שהפרגיות במרינדה, מתקתקים ריזוטו מהיר וטעים עם פתיתים ופטריות (מתכונים, אוכל)

סטייק פרגית עם ריזוטו פתיתים (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

לפרגיות:
  • 6-4 נתחי סטייק פרגית מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כף מיונז
  • 2 כפות רוטב דבש עם שום ושמן זית
  • 1 כף שמן
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל חריף גרוס
  • 1 כפית מלח
לריזוטו:
  • 2 כוסות פתיתים
  • 7-10 פטריות טריות, פרוסות
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • 5 כוסות ציר ירקות / מים חמים / מים חמים + 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה (לא חובה)

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל רכיבי המרינדה. מוסיפים את הפרגיות, מצפים אותן היטב במרינדה, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות, לספיגת טעמים.

2. במחבת משומנת או בגריל לוהט, צולים את הפרגיות במשך 3-5 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.

3. בסיר עמוק, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

4. מתבלים באגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור וכוסברה יבשה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 1-2 דקות.

5. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם עד להזהבה, תוך כדי ערבוב.

6. יוצקים פנימה את הציר / מים חמים / מים חמים + אבקת מרק פטריות - הנוזלים צריכים להגיע עד גובה הפתיתים. מבשלים במשך 15 דקות על אש נמוכה ובכל פעם שנראה שהנוזלים מתאדים, מוסיפים עוד. הפתיתים צריכים להיות עטופים ברוטב סמיך ורך ולא לצאת "אחד אחד". בסוף הבישול, מכבים את האש וממתינים 5 דקות לפני שמגישים את הריזוטו.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום ועריכה: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר