מיוחד לשבועות

מתכון לסלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים - וול דאן

מה תגישו בסעודת חג השבועות בבוקר? אוראל בראל עם המנה המושלמת: קוביות סלמון איכותי של 'וול דאן' עטופות בטריאקי ושומשום שמוגשות על פסטה וירקות מוקפצים בסגנון אסייתי (מתכונים לשבועות, אוכל)

אוראל בראל | מקודם |
סלמון בטריאקי עם פסטה וירקות מוקפצים (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לקוביות הסלמון:
  • 400-500 גרם סלמון ללא עור מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1/2 כוס מלח גס
  • 1/2 כוס קמח
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף שמן
למוקפץ:
  • 400 גרם פסטה קצרה
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל כתום, חתוך לרצועות
  • 7-8 פטריות טריות, חתוכות לפרוסות
  • 1/2 כרוב לבן קטן, חתוך לרצועות
  • 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
  • 5-6 כפות רוטב טריאקי
  • 2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)


1. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים כף שמן וכפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים אותה לפי ההוראות שעל האריזה, עד לריכוך. לאחר הבישול, מסננים את הפסטה ומניחים בצד.

2. מניחים את נתחי הסלמון בצלחת, מכסים במלח גס, נותנים להם לשבת 10 דקות ואז שוטפים אותם היטב וחותכים לקוביות בגודל שווה.

3. מקמחים את קוביות הדג - פעולה שנותנת לסלמון קראנצ'יות נהדרת מבחוץ ושומרת עליו עסיסי מבפנים, מה שיבטיח שהוא לא יתפרק בטיגון ויתקבלו קוביות יפות.

4. בווק או מחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל הסגול עד להזהבה. מתבלים ב-1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח, מוסיפים את כל הירקות ונותנים להם צריבה קלה. יוצקים מעל את רוטב הטריאקי, הצ'ילי המתוק ושמן שומשום ומבשלים במשך 2 דקות על אש קטנה תוך כדי הקפצה.

5. במחבת נפרדת, מחממים כף שמן ומטגנים את קוביות הסלמון להשחמה קלה מכל הצדדים. מכבים את האש, יוצקים מעל את הטריאקי, מפזרים שומשום בנדיבות ומערבבים לציפוי מלא.

6. כשהירקות רכים ועטופים ברוטב, מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומקפיצים יחד ומכבים את האש. נותנים לפסטה לנוח ברוטב במשך 3-5 דקות, לספיגת טעמים טובה.

מעבירים את הפסטה והירקות לקערת הגשה, מוסיפים את קוביות הסלמון, מפזרים מעל עירית קצוצה, ושברי בוטנים וקשיו ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר