ישראל במלחמהישראל במלחמה

מתכון לחצילים ובולגרית עם עגבניות שרי וזיתים

מתאבן קליל וטעים שמכינים במהירות וסמוך להגשה כדי לשמור על הרעננות: מתכון לחצילים מטוגנים עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית וזיתים ברוטב לימון ושום. הגרסה למשקיעים: הגישו כתוספת ירקות לצד מנת פסטה (מתכונים, אוכל)

חצילים ובולגרית עם עגבניות שרי וזיתים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 חצילים
  • 1/4 חבילת גבינת פטה או גבינה בולגרית
  • 10 עגבניות שרי
  • 10 זיתים שחורים או ירוקים
  • לרוטב:
  • 1 לימון סחוט
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן הכנת חצילים ובולגרית עם עגבניות שרי וזיתים:

רגע לפני: מתאבן קליל וטעים שמכינים במהירות וסמוך להגשה כדי לשמור על הרעננות: מתכון לחצילים מטוגנים עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית וזיתים ברוטב לימון ושום.

• פורסים את החצילים לעיגולים או קוביות בינוניות, ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. כשהחצילים משחימים, מוציאים אותם לנייר סופג.

• פורסים את עגבניות השרי.

• הכנת הרוטב: כותשים את השום ומערבבים בכלי יחד עם מיץ הלימון ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.

• מאחדים בכלי הגשה את החצילים, קוביות הגבינה, עגבניות השרי והזיתים.

• סמוך להגשה יוצקים מעל את הרוטב.

אופן ההגשה: למשקיעים - בשלו פסטה ללא רוטב (לפי הוראות היצרן), המתינו שתצטנן וערבבו עם החצילים, העגבניות, והגבינה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר