כיכר השבת

מיוחד לאירוח

פינגר פוד קלאסי: שושני בצק עלים במילוי פסטרמה

"אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל (מתכונים, אוכל)

2
כיכר השבת | ח' בכסלו | 30.11.14
שושני בצק עלים ממולאים פסטרמה
שושני בצק עלים ממולאים פסטרמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג בצק עלים
  • 400 גרם פרוסות פסטרמה דקות
  • 1 ביצה
  • חרדל למריחה

אופן הכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה:

רגע לפני: "אוכל אצבעות" קטן ומשביע, מנת פתיחה קלאסית, פיקנטית ויפה, מתאימה במיוחד לאורחים שהודיעו שעוד רגע הם בדלת: מתכון להכנת שושני בצק עלים במילוי פסטרמה וחרדל.

• מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

• מרדדים את בצק העלים למלבן.

• מורחים חרדל על פני מלבן הבצק.

• מניחים את פרוסות הפסטרמה על פני שטח מלבן הבצק.

• מגלגלים את הבצק לרולדה, ומורחים מעל ביצה טרופה.

• פורסים את הגליל לעיגולים בעובי שווה, מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה (ניתן לזרות מעל שומשום או כל תבלין אחר).

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהשושנים מזהיבות.

אופן ההגשה: חם או קר, לצד סלט ירקות מרענן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
וכלום עבודה...
שושי01.12.14
1
יותר מ- 20 דק' אחרת הוא לא אפוי בפנים!!!!!
זהירות01.12.14
אולי גם יעניין אותך
לחמים ומאפים

מתכון ללחם בצל אוורירי שיתחסל בטרם תפרסו אותו

כיכר השבת | 21.12.23

מהיר וקל

ביצה בקן- ארוחה מושלמת ברגע 

ורד כהן | 17.12.23

ארוחה מפנקת

בייגל ירושלמי במילוי גבינה צהובה: מאפה מנצח

ורד כהן | 30.11.23
ש

מיוחד לפורים

חצ'פורי אוזני המן ענק במילוי בשר מענג

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם

מאפייה ביתית

סימיט: בייגל טורקי משגע שכולם יאהבו

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.02.23
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם

באנו לשדרג

מינימום טרחה, מקסימום הצלחה: מאפי פיצה אישיים

כיכר אוכל | 18.01.23

ליד הקפה

רך וממכר: לחם בננות ופקאנים מהיר

כיכר אוכל | 03.01.23
ש

מה אוכלים היום?

קלצונה במילוי עסיסי של פרגיות וירקות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מיוחד לחנוכה

מתכון מהיר במיוחד לקרואסון פיסטוק

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 24.12.22
ש

לימודי דיינות

כך אלפי בוגרי ישיבה הפכו לדיינים מוסמכים

כיכר בשיתוף מ.ל.מ | מקודם

עזבו שטויות

היום אנחנו מכינים סופגניות א מ י ת י ו ת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 19.12.22

חנוכה כבר כאן

לגזור ולשמור: 8 סופגניות אדירות ל-8 ימי חנוכה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.12.22

תוצרת בית

לבן וגם לבת: מתכון לפיתות דקות במחבת

כיכר אוכל | 06.12.22

מהיר במיוחד

עונג אמיתי: לחם מהיר במחבת במילוי נימוח

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.22
ש

השנה יותר מתמיד

ערב זיכרון ייחודי לחללי צה"ל יתקיים בבית שמש

אסף מגידו | מקודם

באנו לשדרג

ב-30 דקות בלבד: לחם שטוח עם גבינות נמתחות

כיכר אוכל | 21.11.22

ליד הקפה

מתכון למאפינס חמאה ומייפל מטריפים

כיכר אוכל | 16.11.22

תוצרת בית

זה קל: מיני קַלְצוֹנֶה במילוי תרד וריקוטה

כיכר אוכל | 14.11.22

תוצרת בית

לחם ביתי משגע שכולל רכיב מפתיע במיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22
ש

בזמן המסוגל

הם יהיו שם לבד ביער, במשך כל החג, רק בשביל להתפלל עליכם  במקום הקדוש

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

הום מייד

הכי בבית בעולם: לחמניות עננים ב-30 דקות בלבד

כיכר אוכל | 30.10.22

באנו לשדרג

מה שטוב למלכה: סקונס צימוקים - לחמניות חמאה מתוקות

כיכר אוכל | 30.08.22

תוצרת בית

קטנות ומהנות: מתכון ללחמניות זעתר רכות

כיכר אוכל | 29.08.22