כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון למלפפונים חמוצים בציפוי פנקו - להיט אמריקאי שחובה לנסות בבית

מלפפונים חמוצים המטוגנים בשמן עמוק - פריכים, עשירים בטעם וערבים לחך. המלצה שלנו: הגישו אותם לשולחן כמנה ראשונה או תוספת ואל תגלו לסועדים מה מסתתר מתחת לציפוי הקראנצ'י וצפו בתגובות הנלהבות שלהם (מתכונים אוכל)

4
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ד באב | 04.08.20
איך לא הכרנו את זה קודם: מלפפונים חמוצים בציפוי פנקו
איך לא הכרנו את זה קודם: מלפפונים חמוצים בציפוי פנקו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן צמחי, לטיגון
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1 כפית עשבי תיבול בסגנון איטלקי
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים
  • 450 גרם מלפפונים חמוצים, פרוסים לטבעות
  • פירורי פנקו
  • מיונז - להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.

2. מסננים את החמוצים ומניחים על גבי מגבות נייר - מייבשים היטב בעזרת שכבות כפולות של מגבות נייר.

3. בזמן שהשמן מתחמם, מערבבים את הקמח, עשבי התיבול, אבקת השום, הפלפל והמלח בקערה רדודה. מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

4. בקערה נפרדת מניחים את הפנקו.

5. מוסיפים את המלפפונים החמוצים לבלילה ומערבבים היטב לציפוי. לאחר מכן, טובלים בציפוי הפנקו.

6. מטגנים בשמן עד להזהבה ומגישים מיד לצד מיונז.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
מההההההההההה????????????
שרה04.08.20
3
אאיייכככככססססס
מוישי04.08.20
2
לא נשמע שיש קשר בין הדברים אמנם לא ניסיתי, אבל גם לא מתכונן לנסות
אפרים07.08.20

הצגת כל התגובות

1
ערבים לחך ... מחנכים להיות כמו כלבים לאכול כל מה שערב לחך ...
משה04.08.20
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

מוצף בפניות

התעוררות עצומה למצוות תפילין בכל חלקי העם

אסף מגידו | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

בריאות זה הכול

מלחמה? אזעקות? דואגים לנפש הילדים!

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

ספיישל לחג

אפילקציה חדשה למהדרין: מטיילים חוויתי בירושלים

כיכר בשיתוף הרל"י | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22