
1. סנדוויץ' פסטרמה- קלאסי שתמיד עובד
פשוט, מנצח, תמיד עובד.
מורחים על לחם טרי קטשופ או מיונז (ולנועזים: חרדל), מניחים פרוסות פסטרמה חרמון של זוגלובק בטעם ברביקיו, דבש או כפרית.
מוסיפים פרוסת עגבנייה, מלפפון חמוץ או עלי חסה, וסוגרים.
ילדים בררנים? גם הם מרוצים.
2. לחמנייה עם נקניקייה: הארוחה שילדים הכי אוהבים
אין צורך בהסברים מיותרים.
לוקחים לחמנייה טרייה, מכניסים נקניקייה של זוגלובק (בשרית או פרווה), מוסיפים קטשופ. וזהו.
הילדים מרגישים כאילו הם במסעדה, רק בטבע.
3. פיתה עם שניצל תירס: אופציה פרווה מנצחת
עוד אופציה פרווה, אהובה במיוחד.
חצי פיתה מלאה בשניצל תירס של זוגלובק טבע, עם קטשופ, מיונז או ירקות לבחירה.
סנדוויץ’ שגם אוכלים בקלות, גם נהנים ממנו, וגם בלי בלגן.

4. כריך סלמי- לביס עשיר
למי שאוהב טעם קצת יותר בוגר.
שתי פרוסות לחם עם נקניק סלמי תה מעושן של זוגלובק, מעט מיונז, חסה וחמוצים.
לעטוף היטב כדי לשמור על כל העסיסיות עד לעצירה הבאה.
5. טוסט נקניק לדרך – מעדן אמיתי
מורחים מעט קטשופ או חרדל על שתי פרוסות לחם.
מניחים ביניהן פרוסות פסטרמה חרמון של זוגלובק בטעם ברביקיו, דבש או כפרית או סלמי תה מעושן (לשדרוג ניתן לשלב סוגים שונים) וסוגרים.
קולים קלות בבית בטוסטר (או במחבת למי שאין טוסטר בשרי) ועוטפים בנייר כסף.
הטוסט שומר על הטעם המעושן והעשיר, והילדים מרגישים שקיבלו מנה של כיף.
טיפ לסיום
ארזו כל סנדוויץ' בשקית נפרדת, הכניסו לצידנית עם קרחונים, והוסיפו ירקות חתוכים בצד.
לא לשכוח מפיות, והרבה מים – כי כיף אמיתי בטיול מתחיל בבטן מלאה!
בתיאבון!

0 תגובות