קציצות עוף פיסחיות ברוטב אדום

המטבח בפסח יכול להיות קצת סיוט עבור מי שמחמירים לא להשתמש בשרויה, בתבלינים ובמוצרים תעשייתיים אחרים. האתגר הגדול הוא למצוא גיוון בתפריט. שלומית רובין מגישה לכם מתכון שיעבור בקלות כל ארוחה חגיגית גם ביום חול. שתוכלו להרגיש באמת כבני מלכים

(צילום: shutterstock)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוף: