שיפודי חזה עוף פריכים ברוטב מתוק

אחרי שהעוף סופג היטב את טעמי הרוטב המתוק-פיקנטי, מגלגלים בשומשום, נועצים בשיפודים ומכניסים לתנור. התוצאה? שיפודי עוף פריכים וטעימים (מתכונים, אוכל)

חזה עוף פריך ברוטב מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב צ'ילי
  • כפית דבש
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל שחור
  • שומשום לפיזור

אופן הכנת שיפודי חזה עוף פריך ברוטב מתוק

רגע לפני: אחרי שהעוף סופג היטב את טעמי הרוטב המתוק-פיקנטי, מגלגלים בשומשום, נועצים בשיפודים ומכניסים לתנור. התוצאה? שיפודי עוף פריכים וטעימים/

• חותכים את חזה העוף לקוביות.

• מערבבים בקערה את רוטב הסויה, הצ'ילי והדבש עם קוביות העוף. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכניסים למקרר למשך שעה.

• מחממים את בתנור לחום של 200 מעלות.

• משפדים את קוביות חזה העוף על שיפודים, ומגלגלים בשומשום.

• מניחים בתבנית עם שוליים גבוהים - כשקצות השיפודים ינוחו על השוליים, והעוף לא ייגע בתחתית התבנית.

• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש עד ששיפודי העוף מזהיבים. מידי פעם מסובבים את השיפודים, שהחום יגיע לכל צידי העוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוף: