מה אוכלים היום?

תוך שעה על שולחנכם: הפרגיות של חיה ללונק

השפית חיה ללונק עם מתכון מהיר וטעים שיסגור לכם את פינת העיקרית. מערבבים את מרכיבי המרינדה, יוצקים על הפרגיות, משרים חצי שעה ושולחים לתנור. כמה קל, ככה טעים (מתכונים, אוכל)

פרגיות בתנור בציפוי מרינדה של דבש וסויה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג פרגיות
  • 4-5 שיני שום, כתושות
  • 1 כף גדושה מאד של דבש
  • 2 כפות סויה
  • 2 גבעולי רוזמרין
  • מלח ופלפל ארבע העונות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מים רותחים
  • שומשום

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל הרכיבים בקערה מלבד הפרגיות, השומשום והמים. לאחר שמתקבלת תערובת חלקה, מוסיפים את המים ומערבבים היטב.

2. מסדרים את הפרגיות בתבנית, יוצקים מעל את המרינדה, מכסים ומעבירים למקרר להשריה של חצי שעה לפחות. מוציאים מהמקרר ומפזרים מעל שומשום בנדיבות.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15-20 דקות עד להשחמה יפה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוף: