נימוח בפה

אחת ולתמיד: איזה בשר הכי טוב לצ'ולנט?

מדי שבוע רבים שואלים את עצמם איזה בשר הכי טוב לצ'ולנט, כזה שלא מתייבש בבישול איטי וארוך ומותיר טעם עשיר עם תחושה נימוחה בפה | לעיתים קרובות אנשים רוכשים בשר מתוך הרגל, משלמים עליו מחירים יקרים ובסוף לא מרוצים מהתוצאה. לכן, כדי לענות על השאלה הזאת אחת ולתמיד, שוחחנו עם אלי מבעלי בוטיק הבשרים הירושלמי 'מיט צ'ויס', שהביא אתו את התשובה לשאלה הנצחית (חדשות האוכל)

כב
מקודם |
מיט צ'ויס- הבשר המנצח בצ'ולנט (צילום: יח"צ)

כמי שחי ונושם את עולם הנתחים והבשר משנות ילדותו, אחת השאלות שחוזרות על עצמן לאורך השנים מצרכנים היא: מה הבשר הכי טוב לצ'ולנט? אנשים רבים מחפשים את הבשר המנצח, זה שלא מתייבש בבישול הארוך ומספק חוויה עשירה בטעם. אחרי שנים רבות שהשאלה הזאת מלווה אותו, שוחחנו עם אלי, מבעלי בוטיק הבשרים הירושלמי 'מיט צ'ויס', שמיד שולף את התשובה השגורה בפיו.

דבר ראשון, הוא מסביר, אין בשר אחד שניתן להצביע עליו. זה תלוי בטעם האישי של הצרכנים ומה שהם מחפשים. לאלה שאוהבים בשר רך ומתפרק ההמלצה היא לחי (בשר ראש). מדובר בבשר שמתקבל בצורה חלקה בצ'ולנט, עם התפרקות על המזלג וחוויית טעם עשירה. אלה שאוהבים בשר שומני שמעניק עומק לצ'ולנט ההמלצה היא כמובן אסאדו שמעשיר את הצ'ולנט כולו. אלה שמחפשים בשר רך ימצאו אותו בשריר או אוסבוקו, שהם חלקים מומלצים מאד לצ'ולנט בשרני עם חוויית אכילה נעימה.

בנוסף, לאלה שמחפשים טעם עשיר של בשר הוא ממליץ על אונטריב ולאלה שרוצים את השילוב המושלם לצ'ולנט יש את מארז המיקס המיוחד לחמין.

ולמטיבי הלכת יש גם את ההמלצה לנועזים – צ'ולנטלה. מדובר בצ'ולנט עם נתח צוואר טלה, המביא בשורה אחרת לגמרי ממה שהכרתם. צוואר טלה הוא בשר שומני, מתפרק ונימוח עם טעם עוצמתי שמשדרג את הצ'ולנט ולוקח אותו למחוזות אחרים לגמרי. אם אתם אנשים נועזים שפתוחים לטעמים בעלי נוכחות עוצמתית וגוון מיוחד של טעם, זו תהיה בחירה שלא תוכלו לוותר עליה.

בבוטיק הבשרים 'מיט צ'ויס' מתמחים בנתחים מובחרים וטריים המקוצבים לפי דרישת הלקוחות. עם משלוחים לכל רחבי הארץ, כל אחד יכול ליהנות מנתחים כמו של השפים הגדולים בכשרות מהודרת של בד"ץ מהדרין בראשות הגר"א רובין שליט"א.

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצרכנות: