
סועדים10
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
מצרכים
- 2 כפות שמן לטיגון
- 1 בצל קטן חתוך לקוביות
- 1 קופסת פטריות או 4 פטריות טריות חתוך לקוביות
- 250 גר' גבינה לבנה 5%
- 150 גר' גבינה מלוחה מגורדת
- 150 גר' גבינה צהובה מגורדת
- 2 כפות גדושות קמח
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- 1 כפית בזיליקום/ אורגנו/ אבקת מרק פטריות - (לא חובה)
לציפוי:
- 1 ביצה
- פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
חממו במחבת שמן, טגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות וטגנו עד להזהבה.
צננו מעט, סננו את השמן והוסיפו את שאר המרכיבים.
ערבבו היטב.
צרו כדוורים בגודל פלאפל קטנים.
הקפיאו למשך כשעתיים או עד סמוך למועד ההגשה
הכינו 2 צלחות שטוחות: באחת טרפו ביצה ובאחת שפכו פרורי לחם מוזהבים.
גלגלי כל כדור בביצה ולאחר מכן בפרורי הלחם.
לציפוי מלא טגנו בשמן עמוק והגישו חם.
בתאבון!
הכנתם? המתכון הצליח? שתפו בתגובות!
0 תגובות