קלה במיוחד

עוגת גבינה מושלמת ב-5 צעדים פשוטים: המתכון שכולם מחפשים

מי היה מאמין שעוגת גבינה כל כך יפה ומגרה יכולה להיות גם כל כך פשוטה? בלי מיקסר, בלי בלגן - רק ערבוב קליל בקערה, ויוצאת לכם עוגה קרמית, נימוחה וריחנית, שנחתכת לריבועים מושלמים. עוגה מושלמת לשבת, לאירוח ולכל רגע שתרצו להרשים בלי מאמץ (אוכל ומתכונים)

בלי טרחה, בלי בלגן: עוגת גבינה קרמית שמתערבבת בכף אחת (צילום: בא)
סועדים12
זמן הכנה65 דק'
רמת קושיקל
חלבי

מצרכים

    לבצק:

    • 3 כוסות קמח
    • 1 חבילת אבקת אפייה
    • 1 כוס סוכר
    • 1 ביצה
    • 1 חבילת סוכר וניל
    • ¾ כוס שמן

    למלית:

    • 750 גרם גבינה לבנה
    • 1 שמנת חמוצה
    • 3 ביצים
    • ⅓ כוס חלב
    • 2 חבילות סוכר וניל
    • 1 כוס סוכר
    • 3 כפות קמח

    אופן ההכנה

    מכינים את הבצק:

    מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה (אין צורך במיקסר).

    שוטחים ⅔ מהבצק בתבנית בינונית משומנת ושומרים את השליש הנותר לציפוי.

    מכינים את המלית:

    מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד שהתערובת חלקה.

    יוצקים את המלית על הבצק שבתבנית.

    השלמת ההרכבה:

    מפזרים את ⅓ הבצק הנותר מעל המלית.

    אפייה:

    מחממים תנור מראש.

    אופים תחילה 10 דקות בחום של 160 מעלות, ואז מעלים ל־180 מעלות ואופים עוד 40 דקות.

    יוצאת עוגת גבינה עם תחתית וציפוי פריך, קרמית מבפנים - פשוט חלום!

    אהבתם? שתפו בתגובות!

    האם הכתבה עניינה אותך?

    כן (98%)

    לא (2%)

    תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    23
    טנקסססס
    ברכי
    22
    תודה ענקית העוגה מדהימה עשיתי לכבוד שבת קודש יצא טעים וטוב עוגה קלה ופשוטה ממש ונראית מרשים כשחותכים ומגישים
    אלעדית שמתכוננת לשבת
    21
    תודה. מעולה. אפיתי בדיוק כמו שכתוב יצא מדהים וטעים אהבו אצלי כולם. קל וטעים. תודה
    אילנה
    20
    נראה מצוין, מה גוגל התבנית? האם יתאים בתבנית עגולה?
    צפונית
    לדעתי גודל תבנית 26.
    ריקי
    19
    נראה לא אמין. אי אפשר היום להכין ולצלם עוגה אמיתית??
    למה תמונה מAI?
    18
    מה הסיבה שהבצק חא מתגבש נשאר פירורים מה עושים?
    מזל
    17
    מניחים את הבצק מעל הבלילה? או מפזרים אותו? איך הוא יוצא אחריי האפייה פירורים?
    שי
    לשים במקפיא ואח"כ לגרד.
    ריקי
    לשים במקפיא ולגרד גס או לחתוך קטן
    חיה
    מומלץ
    יוצא בצק פירורי נפלא
    16
    תודה. האם לאחר כיבוי התנור להשאיר העוגה בתנור או להוציא?
    אילה
    15
    הכנתי את העוגה יצא טוב רק שמתי פירורים חצי כוס סוכר במקום כוס סוכר וזה היה מספיק למי שלא אוהב הרבה מתוק מספיק חצי כוס סוכר לפירורים
    סיגל
    14
    איפה המתכון למלית
    דרורה
    13
    יצא מושלם ממש טעים וקל
    מיכל
    12
    תנור טורבו או רגיל
    בת שבע
    רגיל לא טורבו..
    ריקי
    11
    שבוע שני ברצף שמכינה אותה העוגה חוסלה עוד לפני ששבת יצאה .
    זהבית
    10
    העוגה יצאה דחוסה ודיי מיותר הפירורים גם למטה גם למעלה. סורי לא הכי מוצלח
    נורית
    9
    מה גודל התבנית בה צולמה התמונה?
    שרהצ'פלין
    8
    מצפים לעוד מהסוג הזה והלוואי ותדעו להגיב
    תודה היא קלה ונהדרת תבורכו
    7
    באיזה כוס?
    יעל
    6
    לא צריך לאפות קצת את הבצק לפני ששמים את המילוי ?
    איריס
    5
    עוגת גבינה עם ,3 כוסות קמח זולא עוגת גבינה
    נעם
    כתוב 3 כפות קמח
    מוטי
    4
    אני לא מבינה למה להוסיף תמונה של ai לכתבה.. מוריד מהאמינות של המתכון ואי אפשר לראות איך זה באמת יוצא. מי שלא מאמין לי שזה ai תסתכלו על המזלג טוב טוב
    שאלי
    בהחלט נכון. גם אני מעדיפה צילומים אמינים.
    עדנה
    סורי לאכזב , אבל לי יש בדיוק מזלגות כאלה לעוגות.
    ריקי
    3
    איך הבצק הופך להיות פירורים....? לא מופיע במתכון.
    שלמה
    2
    למי שכתב את המתכון, שים לב. צריך לדייק ולכתוב משקל או נפח של המוצרים ולא כאריזה. גודל המוצרים משתנים. יש לכתוב אריזת סוכר וניל ובסוגריים כמה גרם.
    Deborah
    1
    בתנור. מאמינה שתצא מדהימה
    לילי

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בחלבי: