מה אוכלים היום?

סלט צבעוני ומשביע שיסגור לכם יופי של ארוחה

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו בימים חמים: סלט ענק עם מרכיבים מזינים ומשביעים אך בלתי מכבידים של השפית מורן פינטו (מתכונים, אוכל)

סלט צבעוני ומשביע (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרגרי חומוס, מבושלים
  • 1 כוס עגבניות שרי אדומות, חצויות
  • 1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות
  • 1 כוס זיתים מגולענים פרוסים
  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 2 מלפפונים מוצקים, מקולפים חלקית וחתוכים לקוביות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 2 כוסות עלי ארגולה

לרוטב: 

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 לימונים, סחוטים היטב

אופן ההכנה:

1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

2. מערבבים את הירקות בקערה גדולה, יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלטים: