חגיגות בעזה

ההשפלה שהציתה דם ואש והעימות המסעיר עם המשפחה: כך חוסל אבו שבאב

חיסולו של יאסר אבו-שבאב, מנהיג המיליציה החמושה ברצועת עזה ששיתף פעולה עם ישראל, הציתה גל של חגיגות ברצועת עזה - ולא רק | בקלוואות חולקו ברחובות, צעיר מקומי תיעד את עצמו: "כלב בוגד" (העולם הערבי)

(צילום: רשתות חברתיות פלסטיניות)

ברצועת רבים הביעו היום (חמישי) רגשות שמחה בעקבות הדיווחים על חיסולו של מנהיג המיליציה החמושה ברפיח יאסר אבו שבאב, ששיתף פעולה עם ישראל.

ברצועה חולקו בקלוואות בצהלה. צעיר עזתי תיעד את עצמו ברשתות החברתיות מכנה את אבו שבאב "בוגד" ו"כלב". הוא אמר: "כל אחד כזה מקומו בפח הזבל של ההיסטוריה".

לא רק בעזה חגגו. גם במצרים ובלבנון נשמעו קריאות שמחה, בעקבות היעלמותו של האיש שהעז לעבוד עם הישראלים. אחמד מנסור, מגיש מצרי בערוץ אל ג'זירה אמר כי מקומו של אבו שבאב הוא ב"מזבלה של ההיסטוריה עם הבוגדים".

בתוך כך פרטים חדשים על מה שהוביל לחיסול נחשפו על ידי עיתונאי עזתי גולה. לפי הדיווח, שני חברים הגיעו לאבו שבאב, בבקשה שישחרר את אחיינו של אחד מהם שמוחזק על ידו.

לפי הדיווח של העזתי, שפורסם בידי כתבת N12 ספיר ליפקין, בקשתם של השניים נדחתה באופן משפיל ועימות פרץ בין הצדדים.

אחד מהפונים לאבו שבאב חזר למקום עם נשק בהמשך ופתח באש. הוא פגע במספר אנשים וגם באבו שבאב, שכאמור לא שרד את הפציעה.

גורלו של האחיין, העילה לעימות, היה מר. אנשיו של אבו שבאב הוציאו את האחיין להורג בשטח, בעוד חילופי האש נמשכים. חמישה מבני המשפחה של האחיין חוסלו גם הם בתקרית - בהם השניים שביקשו את שחרור האחיין.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (95%)

לא (5%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
עליו השלום
אבו שבאב
6
מסתבר שאנחנו מוקפים באויבים רבים תומכי חמאס. כן יאבדו כל אויביך השם. אנא השם אל תשאיר מהם שריד ופליט
יוסי
5
זה רק מוכיח כמה הם שונאים את עצמם וכל השאר איל העולם העז לרחם עליהם? נבלות כולם אחד אחד
רחל
4
אלו נקראים חפים מפשע? יראה העולם וישפוט
יואל
איזה עולם? העולם שונאי ישראל
דוד
ישראל תמשיך בשלה למרות העולם האנטישמי ,אף מדינה בעולם לא תעשה את העבודה ותבטיח את בטחונינו מלבד אנחנו בעצמינו,חובה לחזק את התעשיות הבטחוניות והצבאיות למכסימום יצור עצמי וכמה שפחות תלות בניכר
רון
3
יש הרבה בלתי מעורבים, בסך הכל חילקו בקלאוות ברחוב,שרו קצת ורקדו, למה לא? מזכיר לי את הבלתי מעורבים של ה-7 באוקטובר.
גוזי
2
ועל הבלתי מעורבים האלה אמחנו מסכנים חיילי צהל זה האגנדה של הפצרית וכל חבורתה רשעי ישראל
בני
1
כל המוסלמים עומדים לחוות גיהנום בחייהם. העולם מתחיל להבין את השקר האיסלמי. מבינים ומזדעזעים מדרך האיסלם הרצחנית. היושב במרומים רואה את זה ומעשה לוט יחזור על עצמו. האיסלמיסטיים יושמדו מהעולם לאלתר. אני מקווה שזה יקרה בתקופה זו
נוני25

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: