מתקפה חריפה נגד הרב אמנון יצחק ו'כח להשפיע'

הרב שלום כהן: "הוא מאבד את עולמו", הרב עובדיה: "מצווה הבאה בעבירה"

לאחר ספקולציות והערכות שונות אמש זה קרה: הגאון הרב שלום כהן והרב עובדיה יוסף יצאו בקריאה נגד מפלגתו של הרב אמנון יצחק 'כח להשפיע' • הרב שלום כהן: "מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו, אני אמרתי לרב בעדני שהוא מאבד את עולמו, צריך להחזיר בתשובה את מי שמחזיר בתשובה" • הגר"ע יוסף: מצווה הבאה בעבירה הוא רוצה לעשות, למה, לא חבל עליו" (חרדים)

הרב עובדיה יוסף לצד הרב שלום כהן (צילום: פלאש 90)

חדשות חרדים

00:00/00:00

מתקפה חסרת תקדים של הגאון הגדול חכם שלום כהן, ומרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף כנגד הרב אמנון יצחק - מנהיג מפלגת 'כח להשפיע'.

הגאון הרב שלום כהן שהגיע לשיעורו השבועי של מרן הגר"ע נשא דברים קשים ואמר: "רואים הרבה בר מינן שוכבים בלילה לא קמים בבוקר" הרב המשיך ודיבר על הרב אמנון יצחק: "לדבר לפני עמי הארץ, לפני אנשים שהם חיללו שבת אולי בבוקר, לדבר על מרן בצורה כזאת, קוראים לו א"י (אמנון יצחק) מכאיב את עם ישראל".

"אני לא שומע רדיו, אבל ככה אמרו לי אלה ששומעים, אפילו בעלי בתים, שואלים אותי איך אני שותק, אומרים הוא (הרב אמנון יצחק) מכריז בשם הרב שטיינמן שאמר לו... ומדבר על הרב בצורה... לא יכול להיות... אני לא סומך על אף אחד".

"ביום חמישי בערב הלכתי לרב שטיינמן, לשאול אותו, פלוני (ר' אמנון יצחק), אתם יודעים מה זה 'פלוני'? זה ס"מ, פלוני היה אצלך, הוא שאל שאלה כזאת?, אמר (הרב שטיינמן) לא היה ולא נברא, מעולם לא בא ושאל, מעולם לא בא ושאל, מעולם אף אחד לא שאל אותי שאלה כזאת, לא היה. אמרתי לו - אני מפרסם את זה בשמך, אמר לי תפרסם".

"הלך (הרב אמנון יצחק) לרב קנייבסקי, מספר לו סיפורים, מורי ורבותי, אתם יודעים מה ראשי תיבות של חודש 'טבת', תלמיד טועה ברבו תולה".

"צריך להחזיר בתשובה את מי שמחזיר בתשובה"

"בעוונותינו הרבים, מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו, אני אמרתי לרב בעדני שהוא (הרב יצחק) מאבד את עולמו, אני אוהב אותו".

הרב שלום סיים ואמר: "אני באתי כי אמרו לי שכבוד הרב (מרן הגר"ע יוסף) בצער גדול, בצער גדול, ה' יאיר את עיניו בשמחה, וכל אלה שפוגעים בעוונות הרבים ה' ישיב יחזיר אותם בתשובה, צריך להחזיר בתשובה את מי שמחזיר בתשובה".

מיד אחריו נשא מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף את דבריו כשקולו חנוק בבכי: "מורי ורבותי, שמעתם דברי אלוהים חיים מפי מורנו ורבינו ראש ישיבת פורת יוסף שמרביץ תורה בעם ישראל, יש לו פה קדוש, להזהר לא לעבור על דבריו, יש לו פה קדוש שכל הזמן עוסק רק בתורה, מי ששומע לו שומע לכבוד התורה".

"מבקש אני לסכם את הדברים, אנחנו כולנו עבדי הקב"ה, רוצים בהצלחת התורה, ב"ה תנועת ש"ס היא כבר עשרות שנים, אפילו אנשים חילונים מתחשבים בהם - יש להם דרך ארץ כלפיהם, במקום שהוא (ר' אמנון יצחק) יעזור לנו , הוא הולך בדרך נפרדת, להפרד מאתנו, לוט נפרד מאברהם אבינו, מה יצא ממנו?, תתחבר עם חכמים זה דברי רבותינו, זה מצוות עשה".

"איך (ר' אמנון יצחק) יעבור בשלום על כל המחאה שחתמו עליה כמעט כל רבני ישראל, כולם חתמו, הוא (ר' אמנון יצחק) יוצא נגדם, מצווה הבאה בעבירה הוא רוצה לעשות, למה?".

"לא חבל עליו, שמע בני מוסר אביך, כל מי שלומד בתורה שלי יודע שכל כוונתי לשם שמיים, למען חיזוק התורה, למען אהבת התורה, את אחי אנוכי מבקש, לא להצביע- רק ש"ס". סיים הגר"ע יוסף את דבריו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

273
הוא איבד את שפיותו אם הוא ממשיך כך ללכת נגדם, חבל.
חרד
272
ה מהספק
יריב
271
דין תורה ?????
א
על ראש הגנב בוער הכובע!!! ר' אמנון חמוד, איפה ה"איסור דאורייתא" הזה היה כשפסקת בלי דין ובלי דיין על זמרים שירדת לחייהם והשמצת ללא לאות, על רבנים... על הרב פנגר בעיקר לעגת והשמצת, ועל הבנים של מרן בלי לישמוע את הצד השני??? אה??? הנה התקיים בך המאמר: "על דאטפת אטפוך, וסוף מטיפייך יטופון" תעשה טובה
הלמדן
לכול המגיבים: מה לכם לרגוז על יהודי מסכן... רחמו עליו והתפללו על נשמתו! א' מה שמך המלא ושם האמא?..........
נחמן
זה שאמנון עשה חיפוש באייפון ומצא איזה הלכה בשו"ע סימן י"ז והוא מנפנף איתה בכל העולם שכאילו הרב עובדיה עובר על איסור דאורייתא עפ"ל רק מוכיח כמה שהוא עם הארץ. והראיה רמב"ם מפורש בהלכות תלמוד תורה פרק שישי הלכה י"ב שתלמיד חכם מנדה למי שביזה אותו ואין צריך עדים ולא התראה שוב אין צריך עדים ולא התראה ובטח
רון
ככה לומר על מר"ן. היזהרו בלשונכם, אדיוט.
בוני
כולם שיגידו מה שרוצים וכי רבני האשכנזים עשו שמוע בפרשת הגיור אוי לנו מיום הדין כ' בהלכה אין ב"ד אחר ב"ד ואם יש טענות כ' השו"ע שילכו לב"ד שפסק ויבררו שם נו אז איפה זה היה איפה המסתבר איפה הההההההההההה אלא מה שזה מרן או ספרדי מותר הכל שיחליטו האשכנזים או שצריך לברר או שלא הם לא ביררו כללל בהרבה מי
צדק ואמת א
זה הלכה פשוטה שמי שמבזה תלמיד חכם בפרהסיה אין תרופה למכתו ודנים אותו שלא בפניו ומנשים אותו עכשיו שיחזור בו לפני שמרן ינדה אותו
יוסי
ככה לומר על מר"ן? אתה רשע!!!! חוצפןןןן!!!!!!!! על מה שאמרת!!!!!!
אבישר
270
אמנון נתפס אלחם מגיב מהאפון
שמעון אופניים
269
אתה לא מתקרב לקרסוליים של הרב אמנון יצחק...
c.kff
שרי לקוד שהקודשים רבינו חכם שלום כהן
שמואל
268
לרבינו עובדיה
אביהו
כואב!!! לראות את מרן בצער
לא קשורה
267
ואם מרן לא יכול לקלל, אזי מעמידין לו עוזר שיקלל... הרב עובדיה, למרבה הצער, מזלזל בכל מי שלא חושב כמותו. להלן אוסף התבטאויות מפיו של הרב עובדיה, על גדולי הדור ורבנים שונים. ● על מרן החזון איש זצ"ל: "זה לא חזון איש, זה חזון אשה". ● על גדול הפוסקים הספרדיים, מרן הרב בן ציון אבא שאול זצ"ל: "עשה עצמו
אברהם
פית) קיימא לן זהו כינוי להתחלת שאלה
avner
לפי החוק לאיסור הפצת שקר
עו"ד משה מאמו
חלק ממה שאומר נכון הרב סתיו מחטיא הרבים ונותן כשרות פרווה לדבר חלבי נתן כשרות ליין נסך הוא נתן כשרות למקום שמבשל גבינה ולחם יחד מעבר לכך שהוא מחטיא את הרבים בבשר וחלב גם בשעה שמותר חלב הלחם הזה אסור בנוגע לרב אמנון הרב אמנון זלזל בגדולי הרבנים בלי גב בכלל בנוגע ליצחק ברדא גם רבנים אחרים יצאו עליו מ
יהודה
266
הם מאותו השם והניק שחוזר על עצמו בהצפה .. אותה גיברת בשינוי הדרת , ואתם מאשימים שהרב אמנון משלם לטוקבקיסטים חחח הפוסל במומו פוסל ... יש דין ויש דיין מה תענו בשמיים?
פלוני
265
עם הרב אמנון יצחק סוגר תמפלגה כולם לבחור פלפידד !! לא לבחור ש"ס והרב שלום כהן אלוואי תשרף אמן! איך אתה מאז לדבר על הרב אמנון יצחק !
אסי כהן
רשע מרושע מי אתה שתעז לדבר על קדש קדשים הרב שלום כהן שליט"א כנראה שאתה אפילו לא יודע מה זה עפרא לפומך אמנון יצחק גילה את פרצופו האמיתי שרק כסף וכבוד מעניין אותו
תלמיד מרן
הוא בנם של קדושים הוא ת''ח כהן וגאון שממש אם נפלת אליו אוי ואבוי לך ואם תןסיף מרן שליט''א אז אתה דומה לאסד וקדפי
מרחם עליך
אמא ואבא שלך יראו אותך נשרף אינשללה ימח שמך וזכרך כלב בן כלב
אייפון יצחק
264
מי שמבזה תלמיד חכם בפרהסיה אין תרופה למכתו ודנים אותו שלו בפניו ומנדים אותו
יוסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: