
הראשל"צ הרב שלמה משה עמאר התייחס השבוע ל'גזירת הגיוס' המרחפות על עולם התורה וקרא להתפלל על מחוקקי החוק שיחזרו בתשובה.
בשיעור שמסר הרב שלמה עמאר בשכונת שמואל הנביא בירושלים התייחס לחוק הגיוס וקרא: "צריכים להרבות בלימוד תורה, ואני מבקש שנתפלל, עם כל מה שכואב לנו, להתפלל עליהם, שה' יתן בלב טועים בינה, להתפלל לטובתם, לא להתפלל בשביל טובתנו".
"אנחנו לא מפחדים", הצהיר הרב עמאר: "לא חוששים, עברנו יותר מהם, מה לא עברנו, לא מפחדים בכלל, אבל אני מבקש ומתחנן שכולנו נתפלל עליהם, בשבילם, מסכנים, ממש הלב כואב עליהם, שיבינו מה זה תורה - וגם הם ילמדו תורה, זה רוח של שטות שעוברת. צריך להתחזק בלימוד תורה".
לפני כחודש תקף הרב שלמה עמאר את מחוקקי חוק הגיוס יאיר לפיד ובנימין נתניהו ואמר: "הם רוצים לקרוע את העם, לפלג אותנו. זה חוכמה של המנהיגים? זה מנהיג?! שהולך לקרוע את העם שלו! להפריד בין קהל לקהל".
"הם מחריבים את העולם, מחריבים את העם, מחריבים את המדינה, מחריבים את הארץ, הם כורתים את הענף שהעולם כולו עומד עליו. זה לא משחק", סיים הרב עמאר את דבריו.
0 תגובות