"נאמנים למרן"

ח"כי ש"ס מחזקים את דרעי וקוראים לישי: "לא לפילוג"

חברי הכנסת של סיעת ש"ס התכנסו בצהריים בתל אביב ויצאו בקריאה משותפת בה הם מבהירים כי הם נאמנים למועצת חכמי התורה ומחזקים את ידי היו"ר אריה דרעי - "אשר מונה מפי קודשו של מרן זצ"ל וחברי מועצת החכמים". חברי הכנסת קוראים לאלי ישי: "לחזור בו מכוונתו לפלג את התנועה" (חרדים)

חלק מהח"כים שהשתתפו במפגש (צילום: באדיבות המצלם)

ש"ס על סף פילוג: בצל הדיווחים בכלי התקשורת על פילוג אפשרי בתנועת ש"ס, עם פרישתו של חבר-הכנסת אלי ישי, לשעבר יו"ר המפלגה, רבו הדיווחים כי יחד עם ישי יפרשו חלק מחברי הכנסת המכהנים, אך היום נסתם הגולל על האפשרות הזו.

חברי הכנסת של הסיעה התכנסו בצהריים (ראשון) בתל אביב, ללא אריה דרעי ואלי ישי, והכריזו כי בכוונתם להישאר בתנועת ש"ס תחת הנהגת היו"ר אריה דרעי.

במכתב מיוחד שהוציאו חברי הכנסת של הסיעה, לאחר הכינוס, הם כתבו: "אנו הח"מ חברי הכנסת של סיעת ש"ס נתכנסנו פה בתל אביב, הנאמנים לדרכו של מרן והנשמעים להוראות מועצת החכמים בנשיאות מרן ראש הישיבה חכם שלום מודיעים בזאת כי למרות שהדבר מובן מאליו גם המובן מאליו מוטב שייאמר אנו מחזקים את ידי יו"ר התנועה אשר מונה מפי קודשו של מרן זצ"ל וחברי מועצת החכמים".

בסיום המכתב קראו חברי הכנסת ליו"ר הקודם אלי ישי: "אנו קוראים לחברנו אלי ישי לחזור בו מכוונתו לפלג את התנועה ולהישמע להוראות מועצת חכמי התורה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
דרעי רגע לפני הגשת הרשימה יזרוק אותם ופתאום נשמע מה זו דעת תורה
כלף
25
לקראת הבחירות הכלליות לכנסת, חושפים בכירים בש"ס הקלטה מדברי מנהיגה הרוחני של התנועה, הרב עובדיה יוסף, בה תוקף הרב בחריפות את אריה דרעי, ששימש בעבר כיו"ר התנועה. אחד הסודות השמורים ביותר בבית הרב עובדיה יוסף קשור בדברים חמורים שאמר נגד אריה דרעי בסעודת ט"ו בשבט, שהתקיימה לפני חמש שנים בביתו ברחוב הק
אריאל
24
הרי שזה אליהו ישי
אלעד
תפסיקו לנסות לגרום לשקר להיות אמיתי. מרן זצ"ל, לא היה כמוהו בעולם והוא החליט מה שהחליט אז למה כ"כ קשה לך לקבל את זה ?
דניאל
23
אוהב שלום ורודף שלום!!! תניחו לכל הספקולציות, תשכחו מהעבר האפל, כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן!! למגיבים באתר: קצת רחמים, ההשפעה שלכם גדולה משחשבתם, תנו צאנס נוסף לאחדות ולשלום!
תלמיד אהרון
22
שדרעי רמז על הקמת מפלגה במקום שס לפני שהוכרז על הנהגה משולשת אתם לא התאחדתם וקראתם לא לפילוג.
אסף
21
אבל בפרשת "עמנואל" מילאו את פיהם במים עכורים והפקירו אותנו בשדה הקרב אבל אנחנו נתחשבן איתם ביום הבוחר ועוד חזון למועד
מאוכזבי ש"ס
20
החתרן פורש משס לבדו, שס מאוחדת תחת מועצת חכמי התורה ויו"ר התנועה.
אליפלט
19
תמיד יטיחו בו כי פגע במרן... (כאילו שאת אריה מרן מעניין, הוא מזמן זרק את כל משפחת יוסף לעזאזל..., עדיף לו שיצא בכבוד ויעשה מה שאטיאס עשה, אני בטוח שבעסקים הוא יצליח פי כמה. בכל מקרה, אני את הקול שלי כבר לא אתן לש"ס. מה יש לי שם? מרן ? כבר לא.. אחדות? בטח שלא.. אז למי לתת, לאריה??
חמי
תודה לשם שהציל אותנו ממנו וברוך השם שאריה חזר אלינו
תודה לשם
הצבענו שס רק למרן ע''ה שמנו יד באף מסרחון דרעעקי ושילשלנו שס רק למען מרן ע''ה היום חש''ך הנטורי קרתא דרעקי העברין מנקב צמיגי יריביו לכו לעזזאל מי אתם בכלל אפילו להתפלל אתכם אינני מעונין חבורת ס''מ שמאלנים שונאי ישראל
אתם ערב רב
18
והוא חושב שיש לו כח
רוץ ישי רוץ
וראינו איפה גמרו כולם מתחת לאחוז החסימה כי הם רוצים לראות את הספרדים נופלים ולא יצליח להם אתישי צריך לסלק
שמענו אותם כבר
17
זה נוקאאוט בפרצוף של אלי ישי. לדעתי בכל שעה שחולפת והוא לא פורש בכבוד הוא גורם לעצמו לפרוש בבזיון. איך הוא יצא נגד מועצת חכמי התורה? בכייאט, עברנו את הגיל של איום בקופסאות שחורות. אני אישית אשכנזי ומסתדר יותר עם תוניסאים מאשר עם מרוקאים, אבל הפעם אלי ישי מגזים
אורנג'
ולאונגרים ועוד לא יודע מי
איכמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: